előző lap

Az advent célja, hogy fizikailag, szellemileg és lelkileg egyaránt rákészüljünk az ünnepre. Mert a karácsony tele van érzelemmel, amit felszínre kell hozni, jól időzítve engedni kell, hogy utat törjön. A község vezetősége aktívan hozzá szeretne járulni a helyi közösség ünnepi hangulatának kialakításában. 

 

A gyerekeknek rendszerint a parkba érkezik a község angyala. Idén sem lesz másképp

Célt kell adni az ünnepi hangulatnak, hogy a megfelelő embereket simogassa meg. Eljutni ebbe a kissé fennkölt állapotba felnőttnek és gyereknek egyaránt nehéz. Csíkmadaras község vezetőségének eltökélt szándéka, hogy még jobban hozzájáruljon a községben az igazán ünnepi hangulat kialakításához. Ennek érdekében, hagyományteremtő szándékkal, a település parkjában felállítjuk Csíkmadaras karácsonyfáját.

A karácsonyi ünnepkör az adakozásról és az ajándékozásról szól. Csak így érhetjük el azt, hogy mindenki magáénak érezze az ünnepet. Lehetőséget szeretnénk adni a helybélieknek, hogy aktívan kivegyék részüket az ünnepi készülődésből az által, hogy adományként a polgármesteri hivatal rendelkezésére bocsájtsák a község karácsonyfáját. Természetesen az adományozó nevét nyilvánosságra hozzuk, nemes gesztusát pedig egy szerény emléklappal jutalmazzuk. A felajánlást személyesen lehet megtenni a községháza titkárságán.

Tegyünk közösen azért, hogy közösségi élményként is ünnepelhessük idén a karácsonyt!

Szólj hozzá!