előző lap

Gyors ütemben haladnak a csíkmadarasi Községháza felújítási munkálatai: kintről is látható már, hogy a villanyszerelés, nyílászáró-cserék és kőműves munkák javában zajlanak, már nem csak a földszinten, de az emeleten is.

A polgármesteri hivatal ezért költözni kénytelen: ideiglenesen a Kiss Ferenc Általános Iskola nagy iskolaépületének jobb szárnyában kap helyet. Előreláthatólag szeptember 16-tól november végéig fog az ott rendelkezésre bocsátott két helyiségben működni.

Jövő héttől tehát már a nagy iskola (régi iskolaépület) főbejáratán belépve, a jobboldali két teremben intézhetjük ügyes-bajos dolgainkat.

A polgármesteri hivatal munkatársai számára a hét hátralévő két napja a csomagolásról, rendszerezésről, pakolásról, cipekedésről fog szólni, a hatalmas volumenű irat- és eszközállomány elköltöztetése megterhelő feladat elé állítja őket, ezért türelmüket és megértésüket hálásan köszönik, és jövő héten az új helyszínen újult erővel állnak a lakosság rendelkezésére.

Dr. Moldován Csilla családorvosi rendelője - egyelőre - a községháza épületében fog továbbra is működni a megszokott program szerint, ugyanúgy a mentőállomás és a tűzoltóság is a megszokott helyszínen maradnak.

Szólj hozzá!

Kapcsolódó képek