előző lap

Bizakodó a cég jövőjét tekintve Dobolyi Tamás, a Gos-Mad önkormányzati cég új vezetője. A több százezer lejes adósság, illetve egy tavaly novemberi számvevőszéki ellenőrzés során kirótt tetemes büntetés által terhelt vállalkozást újra fellendítené a nemrég kinevezett ügyvezető, erre konkrét elképzelései is vannak.

 

Dbolyi Tamás új ügyvezető szerint még van jövője az önkormányzati cégnek

Mint azt Dobolyi Tamástól megtudtuk, sepsiszentgyörgyi születésű, a háromszéki megyeszékhelyen járta ki a középiskolát, majd a Temesvári Nyugati Egyetemen végezte tanulmányait grafika szakon, mesteri oklevelet is szerezve. Tizenhárom éves Bega-parti tartózkodása során két reklámcégnél is tevékenykedett, munkája során teljes körű reklámkampányokat is készített.

Bevallása szerint nemrég költözött haza Székelyföldre, pontosabban a Csíki-medencébe, az ügyvezetői munkakör lehetőségével pedig Bíró László polgármesterrel tavaly decemberben folytatott beszélgetése során találkozott először. „Régóta ismerjük egymást, hiszen nagyszüleim csíkmadarasiak. A beszélgetés során felmerült, hogy van egy álláslehetőség.  A polgármester felkért, hogy vegyek részt a Gos-Mad ügyvezetői tisztségére kiírt versenyvizsgán, próbáljunk közösen valami pozitívat kihozni a jelenlegi helyzetből” – magyarázta Dobolyi.

Az ügyvezető kifejtette, komolyan le kell ülni, és meg kell nézni, mit lehet tenni a jelenlegi helyzetben. Elsődleges feladat az adósságállomány felszámolása, illetve a többi probléma rendezése. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a rendelkezésre álló gépállomány működtetése, illetve az örző-védő szolgáltatás kiépítése Csíkmadarason és a környező községekben. „Ezt az utóbbi lehetőséget komolyabban ki lehet aknázni” – vélte a cégvezető.

Szólj hozzá!