előző lap

Évzáró ünnepséget tartottak pénteken a csíkmadarasi Kiss Ferenc Általános Iskolában. Ennek során a legjobb eredményeket elérő nebulókat díjazták. Rendhagyó módon a tanintézmény oktatóit és munkatársait is elismerésben részesítették.

 

Látványos néptáncelőadással zárták a tanévet a diákok. Szeptemberig a kikapcsolódásé a főszerep
 

A tanintézmény udvarán összegyűlt diáksereget Bíró Éva igazgató köszöntötte. Mint hangsúlyozta, a most lezáruló tanév bővelkedett kiváló eredményekben és sikerekben. Az intézményvezető szerint örömteli, hogy az iskola majdnem minden diákja a most lezáruló tanévben is kivette részét a különböző tevékenységekből, így többek között számos vetélkedőn, megmérettetésen is az intézmény hírnevét öregbítették.

Az ünnepségen felszólaló Péter Dávid alpolgármester az elmúlt időszak infrastrukturális fejlesztéseiről beszélt, kiemelve az oktatási intézmények fejlesztését is. Mint említette, a község és az iskola vezetőségének célja az, hogy a település Felcsík egyik kiemelt oktatási központja legyen a közeljövőben.

Az ünnepség során minden tanító, illetve osztályfőnök díjazta a legjobb teljesítményt nyújtó diákokat, okleveleket és könyvjutalmakat adva át. Díjazták ugyanakkor az iskolán kívüli tevékenységekben jeleskedő nebulókat is. Rendhagyó módon oktatókat és alkalmazottak is elismerésben részesítette az iskola vezetősége.

A gyerekek szeptember 10-ig élvezhetik a vakációt, ekkor kezdődik a 2018-2019-es tanév.

Szólj hozzá!