előző lap

Célegyenesbe érkezett annak a részvénytársaságnak az alapítási folyamata, melynek a csíkmadarasi fürdőprojekt kivitelezése lesz a feladata. Mint a kezdeményező csapat közleményében kifejti, részvényesi felhívásuk messze reményen felül sikeredett, ami újfent megerősíti őket abban, hogy sokan kitörési lehetőséget látnak ebben a beruházásban, és megelőlegezték bizalmukkal a kezdeményezőket.

 

A közleményből kiderül, a részvénytársaság alakuló ülését március 14-én 18 órától tartják a csíkmadarasi kultúrotthonban.  „Mint azt az alig egy héttel ezelőtt közzétett felhívásunkban is kifejtettük, azt szeretnénk, hogy ez a beruházás mindannyiunké legyen. Éppen ezért fontos számunkra, hogy minél többen részt vállaljunk ennek megvalósításából. Ezért arra hívtuk ÖNÖKET, hogy vállaljanak tulajdonosi minőséget a fürdő építésében, legyenek részvényesei a hamarosan megalakuló részvénytársaságunknak. Természetesen nem elégedtünk meg a felhívással közlésével, hiszen az elmúlt napokban tájékoztató fórumok sorozatát tartottuk, amelyeken részletesen felvázoltuk elképzeléseinket” – olvasható a projekt közösségi oldalán közzétett írásban.  

A kezdeményezők hangsúlyozzák, a felhívásra reményen és elképzeléseinken felül válaszoltak. A február 22-iki határidőig több mint 140 személy töltötte ki a részvényesi adatlapot, az ezekben jelzett, törzstőkeként befizetendő hozzájárulás a kötelező 25 ezer eurós alaptőke több mint dupláját teszi ki. Nagyon sok jelentkezőnk van a környező településekről, ugyanakkor külföldről is vannak érdeklődők, még tengerentúlról is.

„Tudatában vagyunk annak, hogy a fokozott érdeklődés hatalmas felelősséget is jelent a kezdeményező csapat számára. Éppen ezért bátran ki merjük jelenteni: az érdemi munka még csak most kezdődik!” – zárják a közleményt.

Szólj hozzá!