előző lap

Napokon belül tartják annak a részvénytársaságnak az alakuló ülését, amely a csíkmadarasi fürdőépítést hivatott kivitelezni. A kezdeményező csapat a projekt közösségi oldalán közzétett felhívás szerint péntekig várja azok jelentkezését, akik részvényesként szeretnének a projektben részt venni.

 

A kezdeményezők felhívásukban kifejtik, szemmel látható az elmúlt egy évtizedben Csíkmadaras infrastrukturális és közösségi fejlesztése érdekében végzett munkának az eredménye. Ezt a munkát pedig tovább kell folytatni.

Mint leírják, a település kiemelkedő turisztikai adottságokkal rendelkezik. „A fürdőépítési kezdeményezés nem légből kapott, még akkor sem, ha akadnak, akiknek ez megvalósíthatatlan álomnak tűnik. Ne feledjük, legalább tíz éve tudatosan dolgozunk az infrastrukturális, közösségi fejlesztéseken. Ma már rendelkezünk azzal a lehetőséggel, tudással és tapasztalattal, melyek révén a beruházás kézzelfoghatóvá, megvalósíthatóvá válhat.  Azt szeretnénk, hogy ez a beruházás legyen a mindannyiunké. Éppen ezért fontos számunkra, hogy minél többen részt vállaljunk ennek megvalósításából. Arra hívjuk önöket, hogy vállaljanak tulajdonosi minőséget a fürdő építésében, legyenek részvényesei a hamarosan megalakuló részvénytársaságunknak” – olvasható a közleményben.

Mit kell tenni?

A felhívásból kiderül, bárki részvényes lehet, aki néhány száz vagy akár ezer lejes befektetéssel szeretne részese lenni a projektnek. Ehhez első körben nem kell egyebet tenni, mint február 22-ig elektronikusan kitölteni a Csíkmadarasi Fürdő Facebook-oldalon megosztott részvényesi űrlapot, amelyben a személyes adatokon kívül azt is a kezdeményezők tudtára kell adni, hogy mekkora összeggel kíván valaki „beszállni” a részvénytársaságba. Az űrlapot kitöltőkkel személyesen veszik fel a kapcsolatot az illetékesek. Az alakuló ülés időpontját a következő napokban hozzák nyilvánosságra.

Szólj hozzá!